HomeCum să folosim matematica la baccarat

Cum să folosim matematica la baccarat

Numărul mare de posibile pariuri și de proceduri pe care jucătorul le poate întâlni la baccarat face din acest joc unul intimidant la început. Când jucătorul începe să se familiarizeze cu jocul, acesta devine dintr-o dată extrem de antrenant și plăcut. Există două tipuri de pariuri pe care le poți face la baccarat, ambele bineînțeles împotriva casei. Poți paria pe Jucător sau pe Bancher, cele două mâini pe care dealerul le decartează. Poți totodată să pariezi pe Egal.

Jucătorii trebuie să știe că fiecare dintre aceste opțiuni de pariere are un loc special dedicat pe masa de pariere, fie ea online sau într-un cazino fizic. Totodată, pariurile vin fiecare cu plăți diferite ca sumă de bani, astfel că jucătorul trebuie să joace cartea cu acest aspect în vedere.

Cum punem pariurile la baccarat

Așa cum am spus și mai sus, fiecare pariu de la jocul de baccarat trebuie să fie pus într-o zonă specifică de pe masa de joc, indiferent de cât de mare este sau de ce fel este acesta. Secțiunea cea mai apropiată de jucătorii de la masă este secțiunea Jucătorului. Cea de la mijlocul mesei este secțiunea Bancherului. În sfârșit, secțiunea cea mai apropiată de crupier este cea dedicată Egalului. În fața dealerului se află cutiile cu comisioane și jetoanele.

Pentru a juca, jucătorii trebuie să plaseze pariurile în zona dorită de pe masă, în funcție de ce dorința lor. Probabil cea mai des întâlnită formă a mesei de pariere la baccarat este cea a jocului de mini baccarat. Masa mare de baccarat arată la fel ca două mese de mini baccarat conectate într-o formă similară cu cifra opt.

Atunci când jocul de baccarat se joacă în mod complet, cu opt pachete de joc, probabilitatea ca Bancherul să câștige este de 0,46, în timp ce probabilitatea ca Egalul să fie prins este de mai puțin de 0,10. Aceste calcule se fac pentru a le da șansa jucătorilor prevadă într-o anumită măsură secvențe de șase cărți care i-ar putea ajuta să câștige următoarea mână.

Avantajul casei la pariul pe Jucător este de 1,24%. În comparație, atunci când vorbim de avantajul pe Bancher al casei, acesta este între 1,24% și 1,06%, iar 2,29% este taxa pe care cazinoul o percepe dacă jucătorul are dreptate și câștigă pariul pe Bancher.

Mai mult, pot apărea câteva compoziții anormale de cărți atunci când se decartează pachete de cărți succesive. Astfel de compoziții nefirești, dar posibile pot duce la fluctuații în succesiunea de cărți pe care un jucător ar aștepta-o să apară pe masă la un moment dat.

Pariul pe Jucător

Alegerea pariului pe Jucător înseamnă că jucătorul în sine pune un pariu prevestind faptul că mâna Jucătorului este de 9 sau măcar mai aproape de valoarea 9 față de cea a Bancherului. Plata la acest pariu este de 1 la 1, astfel că vei câștiga 20 de lei la un pariu de 10 lei. Jucătorul este cel care poate cere carte primul, astfel că există un avantaj al casei mai mare aici față de pariurile făcute pe mâna Bancherului.

Pariul pe Bancher

Pariul pe Bancher este de departe cel mai popular printre fanii baccaratului. Alegerea acestui pariu înseamnă că jucătorul face prezumția că mâna Bancherului va fi cea de valoare 9 sau cât mai apropiată de aceasta. Pariul plătește tot 1 la 1 însă vei plăti cazinoului un comision de 5% dacă vei câștiga. Pariul este cel mai avantajos pentru jucători, pentru că vine cu un avantaj al casei mai mic decât restul pariurilor. Are totodată și reguli mai bune dacă se invocă a treia carte. Chiar și așa însă, este important de avut în vedere comisionul de 5%, care taie din posibilele câștiguri.